Qui som

El nostre equip

Dra. Ruth Carvajal

Ruth Carvajal és la directora clínica del nostre centre odontològic i l’odontòloga responsable del tractament complert dels nostres pacients des d’un àmbit holístic.
Ruth és de Barcelona i porta dintre a una atleta somiadora! Sempre que pot s’escapa a fer esport i a gaudir de la natura.
Des dels 4 anys tenia una cosa clara: “volia ser metgessa i curar a les persones”.
Finalment es va dedicar a l’odontologia però sempre des d’un punt de vista multidisciplinari tenint en compte tots els aspectes que envolten a cada pacient i durant 13 anys va treballar en la Unitat de Pacients amb Patologia Associada de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, 7 anys dels quals va ser la Cap d’aquesta Unitat.
Durant 8 anys es va dedicar a la docència universitària, va ser professora del Màster d’odontopediatria de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona (UB) i professora associada de Grau de la mateixa universitat.
Ruth sempre ha tingut un propòsit clar com a sanitària de vocació que és, i és arribar a tractar a qualsevol persona que ho necessiti sigui quina sigui la seva patologia de base, és per això que durant els 15 anys de trajectòria professional s’ha format i continua fent-ho en tots aquells àmbits que considera importants.
Alguns exemples són que domina la Llengua de Signes per a persones sordes, que és Màster en Qualitat Assistencial per la Facultat de Medicina de la UB, Pèrit Judicial Odontològic o Avaluadora Acreditada del model de qualitat European Foundation Quality Management (EFQM).
La seva formació continuada, la seva experiència i els seus forts valors li fan donar la màxima qualitat a cadascun dels seus pacients treballant dia a dia amb la millor eina possible: EL SEU EQUIP!!

Adriana Acon

Adriana és nascuda a Barcelona i és la nostra higienista bucodental.
En un primer lloc es va graduar en integració social, és per això que també li agrada molt el tracte amb les persones, tenir un tracte humà i profesional li omple. Després es va graduar en higiene bucodental, ja que sempre li havia agradat la branca odontològica i actualment també és estudiant de Logopèdia.

Li apassiona ballar! Té una habilitat innata!

És una persona molt riallera i dolça amb tothom. Qualsevol dubte que tingueu respecte a tractaments o pressupostos, ella us ajudarà encantada.

Dr. David Martínez

David Martínez és el nostre metge anestesiòleg, col·labora amb nosaltres a l’àrea del tractament odontològic dels nostres pacients sota sedació conscient.
David va néixer a Barcelona i es va debatre molts anys entre la música i la medicina! És un artista al piano! Però la seva veritable vocació és sens dubte l’anestesiologia.
El seu humor agut i perspicaç el fan inconfusible i la seva humanitat el culmina com l’excel·lent professional que és.
Amb 37 anys de trajectòria tracta a cada un dels seus pacients com únic i aconsegueix quelcom molt important en el tractament odontològic, que és la gestió de la por i l’ansietat dels pacients que ho necessiten.

Dra. Cristina Laguna

Cristina Laguna és la nostra odontòloga ortodoncista, col·labora amb nosaltres a l’àrea del tractament ortodòntic dels nostres pacients amb aparatologia fixe tipus Brackets, alineadors invisibles i aparatologia d’ortodòncia interceptiva en nens amb dentició mixta.
Cristina és barcelonina i li encanta ballar! A més és una esportista des de sempre!
És una excel·lent professional al seu camp perquè combina la formació, l’experiència i els valors necessaris que li fan donar sempre el millor tractament a cada un dels seus pacients.
Un dia li vam preguntar:

  • Cristina! Què et va fer triar dedicar-te a l’ortodòncia?

I ens va contestar:

  • Aconseguir fer feliços als meus pacients veient el seu somriure!

Clínica Ruth Carvajal

Clínica Dental Dra. Ruth Carvajal som un centre d’odontologia on realitzem un tractament integral i personalitzat al nostres pacients, sempre oferint la màxima qualitat i amb un tracte humà excel·lent. Ens agradaria ser referents en el sector transmetent la confiança de donar el millor servei, el més just, el que realment necessita cada persona i de les mans d’un equip de professionals honest i amb una gran formació i experiència en el sector.

caCatalà